Enorm tevreden met snel geld

Ik ben een jonge en enthousiaste ondernemer die goede ideeën heeft, maar deze niet altijd kan uitvoeren door de huidige crisis. Banken zijn erg terughouden in het geven van credit, zodat ondernemers zichzelf niet echt kunnen ontwikkelen. Ik ben daarom enorm blij dat ik afgelopen periode heb gekozen voor snel geld. Ik probeer al een tijdje mijn innovatieve ideeën uit te voeren, maar door de financiële machteloosheid kwam ik geen stap verder. Banken vinden de ideeën geweldig, maar mogen ook niets meer. Het maakt het voor mij onmogelijk om zelfstandig een onderneming te starten. Door middel van snel geld zijn mijn ideeën uitgevoerd en daar zijn hele mooie dingen door ontstaan.

Niet alleen ik geniet van snel geld

Ik woon in een klein dorp en daar is de middenstand niet zo groot. Het is daarom zo jammer dat banken niet willen investeren in jonge ondernemers die iets kunnen betekenen voor de hele omgeving. Doordat ik snel geld heb gekregen is er in het hele straatbeeld wat veranderd, namelijk het volgende:

  • Ik zit nu in een voorheen leegstaand pand met mijn producten
  • Mijn producten worden goed verkocht en het dorp is enthousiast
  • Het trekt ook veel mensen naar het dorp toe.

 

Motivatie voor ondernemen weer terug

Er is een periode geweest dat ik het niet meer zag zitten om mijn ondernemingskwaliteiten uit te voeren. Ik liep tegen zoveel factoren aan, waardoor er een gevoel van onmacht bij mij ontstond. Het feit dat ik een minilening heb kunnen krijgen heeft de motivatie voor het ondernemen weer helemaal teruggebracht. Ik kan eindelijk mijn talenten gebruiken en daarbij iets betekenen voor het hele dorp. Daarnaast heeft deze wijze van snel geld mij niet in de problemen gebracht. Er is een goede betalingsregeling getroffen, zodat ik de tijd krijg om eerst geld te verdienen.

1