Sloopauto is altijd geld waard

De overgrote meerderheid van de consument rijdt auto en verkoopt deze weer tijdig om vervolgens weer een andere auto te kopen. Mensen komen op deze wijze niet tot nauwelijks in contact met een autosloperij en weten hier dan ook bar weinig vanaf. Logisch. Vooral mannen komen nog wel eens in aanraking met een sloperij doordat zij op zoek zijn naar auto onderdelen. Vrouwen, blijkt uit de praktijk, doen dit nauwelijks; het is echt een 'mannending'.

Auto moet naar de sloop…

Maar dan, op een dag, begeeft je oude auto het ineens. Daar sta je dan, even niet wetende wat te doen. Of je auto blijkt afgekeurd tijdens de APK keuring en is het gewoon niet meer waard om gerepareerd te worden. Wat dan? Zelf verkopen: dit levert je altijd nog iets op – laat je auto nooit staan bij de garage, maar regel zelf een autosloperij die je auto er gratis dezelfde dag nog komt ophalen. 

Is een sloopauto nog iets waard?

Dit is een belangrijke en terechte vraag voor iedere autobezitter die ineens voor het voldongen feit staat dat de auto naar de autosloperij moet. Jazeker, uw auto is nog steeds iets waard. Wat de waarde van uw sloopauto is kunnen wij zo niet beoordelen, maar kan variëren tussen tientallen en honderden euro's.

De prijs zal afhangen van een aantal factoren zoals: 

  • Bouwjaar van uw auto
  • Kilometerstand van uw auto
  • Staat waarin uw auto verkeert

 

U staat er niet alleen voor

Als uw auto niet meer verder kan rijden, door ernstige mankementen, dan wordt uw auto gratis bij u opgehaald door autosloperij RNW Onderweg. U kunt sowieso altijd geheel kosteloos uw sloopauto door hen laten ophalen indien u inwoner van de randstad bent (het maakt hierbij niet uit of u in een stad of dorp woont). 

RNW Onderweg introductie

Reeds 20 jaar actief als officiële autosloperij. Aangesloten bij ondermeer de R.D.W., branchevereniging STIBA en ARN (Auto Recycling Nederland). Gevestigd nabij Haarlem en operatief in de hele randstad, van Zaandam tot Rotterdam e.o. 

Laat uw sloopauto gratis dezelfde dag nog ophalen door RNW Onderweg. U zult zowel direct contant uitbetaald worden door de chauffeur van het bedrijf, alsmede het vrijwaringsbewijs ontvangen. Hierna wordt uw auto afgevoerd middels een oplader. 

Bezoek de website voor meer informtie, of neem direct telefonisch contact op voor een vrijblijvend bod.

BEL 0657 18 27 92

1