Strand blonde haarstijlen 2014

De koude winterdagen zijn voorbij en iedereen is klaar voor de hete zomerse zwembad- en strandfeestjes. Natuurlijk wil iedere vrouw er sexy en aantrekkelijk uitzien dus hebben wij enkele inspiraties om een foutloos uiterlijk te hebben tijdens de zomer. Deze zijn te vinden op onze website die heel veel informatie en foto’s bevat omtrent kapsels 2014 voor dames.

Het grootste probleem van zomer haarstijlen is de doffe, verbleekte kleur. Door zonnestralen en zout water verdwijnt de kleur snel. Zelfs met je natuurlijk haarkleur gaat haar er al snel saai en levenloos uitzien. Om zulke haarrampen te voorkomen moet je allereerst subtiele haarkleuren voor de zomer kiezen. Kleurveranderingen zijn natuurlijk geweldig, maar heldere en rijk gepigmenteerde kleuren maakt alles alleen maar erger, want deze kleuren verbleken snel en laten je haar er ongezond uitzien.

De meest populaire kleur voor de zomer van 2014 is alweer blond. Daarmee bedoel ik donker, zandige blonde schaduwen. Strandblond ziet er nog beter uit bij lange haren.

Donkere schaduwen van blond, zoals goud, honing en zand zijn niet alleen toepasselijk voor een gave huid, maar bij gebruinde huid en zelfs donkere vrouwen. Taboes over licht haar zijn niet langer meer toepasbaar, dus wanneer je een gebruinde huid hebt, kun je gemakkelijk kiezen voor stijlvol blond haar.  Veel vrouwen kiezen blond haar wanneer ze moeten gaan voor een bruidskapsel omdat dat vaak beter staat bij haar jurk.

Voor de zomer van 2014 gaan stylisten voor blonde highlights. De beste is natuurlijk lowlight of het zogenoemde 'omber' haar met donkere wortels en lichte randjes. Omber haarstijl is zeer populair onder beroemdheden, waardoor je je altijd tot deze modekonijnen kunt wenden voor een dosis inspiratie.  Omber haarstijl is uitermate geschikt voor personen die moe zijn worden van het steeds maar weer moeten bijwerken van je haar. Je kan simpelweg je donkere haarwortels laten groeien en ze bruin kleuren, terwijl de punten gebleekt en geverfd dienen te worden in donker- of goudblond.

Een andere stijl van strand blond is donkere highlights verspreid over het gehele haar. Dit ziet er natuurlijker uit en is bedoeld om een illusie te creëren van haar met volume.

1