Wat te doen met poen?

Wanneer u een goed salaris heeft en van sporten houdt hebben wij een geweldig idee voor u. Namelijk een eigen sportschool thuis aanschaffen. Dit hoeft natuurlijk niet alle apparaten te zijn maar bijvoorbeeld een deel. Zo zou u bijvoorbeeld een crosstrainer , bankdruk rek en dumbells kunnen aanschaffen. Dit zou genoeg moeten zijn om totaal fit te worden / blijven.

De meest populaire fitnessapparaten zijn:

Het krachtstation

Dit is een multifunctioneel station waar meerdere spieren getraind kunnen worden. Zo heb je bijvoorbeeld een krachtstation totaal gericht op rug. Hiermee kan je alle spieren trainen van de rug. Ook heb je vrij compacte krachtstations, dit neemt minder ruimte in en kan dus in een kleinere ruimte worden geplaatst.

Supplementen ondersteunen de spiergroei, vetafname of uithoudingsvermogen. Dit kan u zeker gaan helpen om sneller resultaat te boeken. Creatine is een van die supplementen die u zo sterk kan laten voelen als een stier. Niet weken of maanden lang trainen en geen vooruitgang zien, mar elke training gewoon het verschil voelen. Of neem eiwitten om het herstel te ondersteunen. Vaak nemen mensen te weinig eiwitten rondom de training, dit kan ten koste gaan van de vooruitgang. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ook kunt u met een weight gainer flink resultaat boeken, dit gaat u uit uw huid laten barsten!

1