Wat vrouwen willen…

We kennen allemaal wel de film ‘What women want‘ met Mel Gibson. Er komt niet bepaald veel schokkends naar buiten, ondanks dat Mel de gedachten van vrouwen kan ‘horen’. Jammer dat Mel slechts uitgesproken gedachten kon horen, maar niet de visualisaties van dames kon opvangen.. misschien dat er dan iets interessanters naar buiten kwam.

Wat willen vrouwen .. van de man?

De meeste vrouwen, evenals mannen, willen op den duur settelen met een partner en veelal een gezin stichten. Een partner moet een maatje zijn, minnaar, vader/moeder, iemand met wie je interesses en dezelfde normen deelt, het is fijn als je kunt lachen met je partner en je leven met diegene wilt delen. Je moet je veilig kunnen voelen en gewaardeert weten. Dit zijn normale, gangbare menselijke waarden, wat universeel is.

Wat vrouwen specifiek van een man willen is dat deze haar veiligheid biedt. Dat wil zeggen; financiële veiligheid, maar ook fysieke veiligheid. Niet voor niets scoren succesvolle mannen vaak leuke, interessante vrouwen. Het is een stukje evolutie.

Vrouw en seks

Er zijn mannen die behoorlijk onzeker kunnen worden van de hedendaagse ‘zelfbewuste’ vrouw. De vrouw die financieel onafhankelijk is, humor heeft, een goede opleiding achter de rug heeft, haar leven leuk op orde heeft en rap van tong is. Tja. Dergelijke mannen zijn ook bang dat deze vrouwen hoge verwachtingen hebben van bedpartners en bijna dicteren wat er moet gebeuren bed.

Niet nodig. Dit is een regelrechte fabel. Seks hebben betekent elkaar liefhebben en ook -op den duur- wat expirimenteren met seks toys. Wil je b.v. een vibrator kopen, wacht hier dan mee voor een later stadium; de meeste vrouwen vinden toys pas opwindend wanneer zij vertrouwd zijn met hun partner. Wanneer een man direct een vibrator tevoorschijn tovert is dit eerder een afknapper; het komt te seksbelust over, wat ook geldt voor vaginacrèmes en andere attributen! Elkaar eerst eens rustig ontdekken is het toverwoord!